СК «ОМЕГА» підтримує ініціативу ЛСОУ про введення обов’язкового страхування майна громадян від природних катастроф

Страхова компанія «ОМЕГА» підтримує ініціативу Ліги страхових організацій України про введення обов’язкового страхування майна громадян від ризиків природних катастроф.

«Ми цілком підтримуємо дану ініціативу Ліги страхових організацій. Дійсно, страхові компанії здебільшого мають більше можливостей для надання допомоги потерпілим, ніж держава», – відмітив президент СК «ОМЕГА Сергій Тарасенко.

За його словами, така практика розподілення відповідальності за відшкодування збитків між СК та державою давно існує та успішно використовується більшістю західних країн.

«Ми повинні розуміти, що за таких важких економічних умов, наша держава не в змозі покрити всі витрати, пов’язані з відновленням територій, що постраждали від стихійного лиха», – добавив він.

Тарасенко підкреслив, що в розробці даного продукту повинні взяти участь представники українського уряду та провідні експерти страхового ринку.

«Я сподіваюся, що до створення цього страхового продукту будуть залучені кращі методологи та актуарії страхового ринку України, що дозволить розробити якісний та доступний усім страховий продукт. Задача страхових компаній – розробити та запровадити чітку схему врегулювання таких страхових подій», – добавив він.

СК “ОМЕГА” створена в1994 році. Компанія є членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, Ліги страхових організацій України, Національного клубу страхової виплати, Будівельного страхового пулу, Бюро страхових історій, та бере участь в проекті «Відкрите страхування» та е членом Хартії соціальної відповідальності та ділової репутації учасників страхового ринку.

Серед страхових компаній України СК «ОМЕГА» посідає 4 місце за показниками гарантійного фонду и 4 місце за показниками власного капіталу.

Страхова компанія «ОМЕГА» оскаржує рішення НБУ про відкликання ліцензії

28.04.2023

Акція для абонентів «Київстар»

25.12.2022

З Новим Роком!

23.12.2022

АСК «ОМЕГА» — 28 років!

10.11.2022