ГАРЯЧА ЛІНІЯ

0 800 30 10 10

Українська

Розумні рішення в страхуванні

Ми з вами з 1994 року

uk

ru

ОСЦПВ

Страхування ОСЦПВ (або «Автоцивілка»)

 

Обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів регламентується Законом України “Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів” №1961-IV від 01.07.2004 року.

 

Для чого потрібен поліс ОСЦПВ?

 

Придбавши поліс ОСЦПВ, Ви захищаєте не свій автомобіль, а інших учасників дорожньо-транспортного руху, яким може бути завдано шкоди, якщо Ви стали винуватцем ДТП.

 

На яку суму застрахована відповідальність автовласника?

 

Страхова сума (ліміт відповідальності) становить:

  • за шкоду, заподіяну майну потерпілих — 160 000 грн. на одного потерпілого (але не більше 5-ти);
  • за шкоду, заподіяну життю та здоров’ю потерпілих — 320 000 грн. на кожного потерпілого;
  • передбачено відшкодування моральної шкоди потерпілому в розмірі до 5% від ліміту, встановленого за шкоду заподіяну життю та здоров’ю потерпілих.

 

Важливо!

 

Необхідно враховувати, що страхова сума передбачена полісом ОСЦПВ не завжди покриває витрати на відновлення автомобілів, особливо дорогих. Тому ми пропонуємо додатково придбати поліс добровільного страхування відповідальності власників наземних транспортних засобів (ДЦВ), що дозволить збільшити ліміт відповідальності за шкоду, заподіяну майну потерпілого від 50000 грн. до 200000 грн.

 

Скільки коштує поліс ОСЦПВ?

 

Вартість поліса залежить від:

  • типу транспортного засобу (об’єму двигуна, вантажопідйомності, пасажиромісткості);
  • місця реєстрації (адреса) власника транспортного засобу;
  • терміну дії поліса.

 

Хто має право на пільгове страхування?

 

Оплата 50 відсотків розміру базового платежу передбачена для таких осіб:

  • учасники війни, визначені Законом;
  • інваліди II групи;
  • особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи і віднесені до I та II категорії;
  • пенсіонери – громадяни України.

 

Документи необхідні для укладення договору:

 

  • номер РНКПО;
  • водійське посвідчення або паспорт;
  • технічний паспорт ТЗ;
  • посвідчення (довідка), що дає право на пільгу.

 

Розрахувати вартість та придбати поліс ОСЦПВ від АСК «ОМЕГА» можна онлайн на нашому сайті, у представника компанії, або відправити заявку на електронну пошту omega@omega.ua.

 

Купити on-line

 

Якщо виникла потреба у переоформленні або достроковому припиненні полісу ОСЦПВ, необхідно заповнити відповідну Заяву, та направити її електронною поштою на адресу omega@omega.ua

 

Заява на переоформлення полісу ОСЦПВ

Заява на дострокове припинення полісу ОСЦПВ

Купити страховку ОСЦПВ онлайн
Оформлюйте поліс ОСЦПВ на вебсайті усього за 5 хвилин та отримуйте договір на електронну пошту

Страхування ОСЦПВ

 

Законодавство України зобов’язує власників наземних транспортних засобів страхувати свою цивільно-правову відповідальність. Автоцивілка це страхівка, яка діє у разі ДТП: вона компенсує постраждалим особам збитки, завдані застрахованим транспортним засобом.

 

Переваги страховки ОСЦПВ: 5 вагомих аргументів за

 

Накопичивши колосальний досвід у сфері автострахування, ми пропонуємо:

  1. ОСЦПВ, як автоцивілку, що цілком і повністю відповідає вимогам Закону України “Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів” №1961-IV від 01.07.2004 року.У разі перевірки поліса ОСАЦВ співробітниками поліції не виникне жодних труднощів.
  2. Оптимальну ціну на ОСЦПВ поліс – автоцивілку. Вона залежить від кількох факторів:
    • технічних характеристик (обсягу двигуна, пасажиромісткості, вантажопідйомності). Чим потужніший транспортний засіб, тим вища вартість страховки ОСЦПВ;
    • місця реєстрації транспортного засобу Ціна автоцивілки на машину, зареєстровану в сільській місцевості, менша, ніж міського авто;
    • строку, на який укладається страховка ОСЦПВ;
    • віку автовласника.

    Порахувати, скільки коштує поліс автоцивілки можна онлайн за посиланням на калькулятор ОСЦПВ https://shop.omega.ua/osago/web/ або звернувшись до нашого співробітника за телефоном.

  3. Абсолютну надійність ОСЦПВ. Працюємо на ринку страхування України з 1994 року та отримали ліцензії на 7 обов’язкових видів страхування, у тому числі автоцивілки, та 17 – добровільних. За цей час зарекомендували себе як надійний та відповідальний страховик.
  4. Зручність та простота оформлення та купівлі страхування ОСЦПВ. Ми глибоко переконані у цінності вашого часу, тому розрахувати попередню ціну, оформити, купити ОСЦПВ та отримати її можна через Інтернет – на офіційному сайті https://omega.ua. Автоцивілка онлайн від АСК “ОМЕГА” – найкращий спосіб дешево придбати страховку, не витрачаючи дорогоцінні хвилини на дорогу та відвідування офісу страхової компанії. Електронний поліс має таку ж юридичну силу, що й на папері з мокрою печаткою.
  5. Можливість достроково припинити чи переоформити ОСЦПВ. Необхідність у припиненні чи переоформленні автоцивілки виникає під час продажу, передачі у дарунок та інших випадках. В АСК “ОМЕГА” це можна зробити, подавши заявку на ОСЦПВ онлайн, зв’язавшись з нами по телефону, а також відвідавши офіс у Києві чи будь-якому регіональному представництві особисто.

 

Як купити електронний поліс ОСЦПВ від АСК “ОМЕГА”: покроковий план

 

Йдучи у ногу з часом, пропонуємо оформити ОСЦПВ онлайн. 5 простих кроків до впевненості на дорозі:

  1. Підготувати документи, з яких потрібно внести дані до калькулятору ОСЦПВ:
    • технічний паспорт на автомобіль чи інший транспортний засіб;
    • паспорт або посвідчення водія;
    • номер РНКПО (ідентифікаційний код);
    • довідку (посвідчення), що дає право на пільги по ОСЦПВ. Придбати страховку ОСЦПВ із знижкою 50% мають право пенсіонери, «чорнобильці» І та ІІ категорій, інваліди другої групи, учасники війни (згідно із Законом). Пільги поширюються лише у разі особистого керування машиною з об’ємом двигуна до 2500 куб.см.
  2. Перейти за посиланням https://shop.omega.ua/osago/web/ на онлайн калькулятор ОСЦПВ. Тут можна розрахувати онлайн, скільки коштує електронний поліс автоцивілки для конкретного транспортного засобу і придбати його. Розрахунок миттєвий – чекати не потрібно.
  3. У разі виникнення додаткових питань щодо вартості ОСЦПВ або умов страхування автомобіля, оформлення його онлайн можна звернутися до менеджерів АСК «ОМЕГА» за телефоном або замовити консультацію через форму зворотного зв’язку. Наші співробітники нададуть вичерпну інформацію щодо автоцивілки ОСЦПВ.
  4. Якщо ціна на ОСЦПВ зрозуміла та прийнятна, на наступному етапі ввести особисті дані та дані транспортного засобу. Це необхідно для внесення інформації до полісу страхування.
  5. Оплатити електронний поліс ОСЦПВ (автоцивілку) онлайн банківською картою. Здійснити оплату можна будь-якою карткою українського банку.

У найкоротші терміни наша компанія надішле електронну страхівку ОСЦПВ на вказаний e-mail або месенджер – як зручніше клієнту.

Електронну страхівку ОСЦПВ не обов’язково роздруковувати – достатньо зберегти на смартфоні, щоб у разі перевірки працівниками поліції або настання страхового випадку (ДТП) вказати її номер та дату укладення договору.

 

Хто може обійтися без поліса автоцивілки: 3 винятки з правила

 

Відповідно до українського законодавства від обов’язкового автострахування звільнено:

 

  • учасників бойових дій та інваліди війни;
  • інвалідів першої групи, які особисто керують своїми транспортними засобами;
  • осіб, які керують машинами, що належать інвалідам першої групи, у їхній присутності.

Якщо такий водій стає винуватцем аварії, збитки стороні, що потерпіла, виплачується за рахунок коштів Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ).

 

Важливий нюанс автоцивілки: чим доповнити ОСЦПВ для повної впевненості на дорозі

 

Автоцивілка ОСЦПВ коштує порівняно дешево, проте не завжди покриває витрати на відшкодування збитків, заподіяних третім особам. Йдеться, як правило, про дорогі транспортні засоби.

Тому на додаток до полісу обов’язкової автоцивілки ОСЦПВ АСК «ОМЕГА» пропонує оформити добровільне автострахування ДГО, яке значно збільшує ліміт страхових виплат.

Майже 100 тисяч клієнтів, у тому числі автовласників, вже довірилися страховій компанії «ОМЕГА»: вони оформили страхові продукти онлайн, у нашому офісі у Києві чи одному з регіональних центрів.

ІНШІ ВИДИ
СТРАХУВАННЯ

Поліс страхування ОСЦПВ

Придбавши поліс ОСЦПВ, Ви захищаєте не свій автомобіль, а інших учасників дорожньо-транспортного руху.

Дізнатися більше

КАСКО для юридичних осіб

Договір страхування КАСКО захистить в разі настання непередбачених подій, чужих чи власних помилок на дорозі.

Дізнатися більше

ДЦВ - Добровільна «Автоцивілка»

Сума передбачена полісом ОСЦПВ не завжди покриває всі витрати. АСК «ОМЕГА» пропонує автовласникам додатково придбати поліс ДЦВ.

Дізнатися більше

Страхування від нещасних випадків

Захист у ситуаціях, коли неприємностей не очікувалося, але вони трапилися та доводиться звертатися за медичною допомогою

Дізнатися більше

ПРОГРАМА «ДОСТУПНИЙ ЗАХИСТ»

Договір страхування від нещасного випадку від АСК «ОМЕГА», який допоможе компенсувати фінансові витрати в результаті нещасного випадку

Дізнатися більше

СТРАХУВАННЯ КВАРТИРИ

Захистити себе від зайвого стресу та непередбачених фінансових втрат, уклавши договір страхування квартири

Дізнатися більше

СТРАХУВАННЯ КВАРТИРИ «ОСЕЛЯ – ЕКСПРЕС»

Програма, яка не потребує огляду і складання переліку майна, при цьому оформлення поліса займе всього кілька хвилин

Дізнатися більше

СТРАХУВАННЯ БУДИНКУ

Захистити себе від зайвого стресу та непередбачених фінансових втрат, уклавши договір страхування будинку

Дізнатися більше

СТРАХУВАННЯ БУДИНКУ «ОСЕЛЯ – ЕКСПРЕС»

Програма, яка не потребує огляду і складання переліку майна, при цьому оформлення поліса займе всього кілька хвилин

Дізнатися більше

Іпотечне страхування

АСК «ОМЕГА» пропонує програми іпотечного страхування, які відповідають вимогам іпотечного кредитування

Дізнатися більше

ТУРИСТИЧНЕ СТРАХУВАННЯ

Забезпеч отримання допомоги 24/7 у будь-якій точці світу. І не турбуйся, що щось може зіпсувати поїздку.

Дізнатися більше

Страхування подорожуючих Україною

«Договір комплексного добровільного страхування осіб, подорожуючих Україною» від АСК «ОМЕГА» захистить вас і ваших близьких від непередбачуваних витрат

Дізнатися більше

СТРАХУВАННЯ ЯХТ ТА КАТЕРІВ

Дороге придбання, що вимагає надійного захисту, забезпечити який можливо за допомогою страхування

Дізнатися більше
ДІЗНАЙТЕСЬ ПРО ВИГІДНІ УМОВИ ДЛЯ ПОСТІЙНИХ ТА НОВИХ КЛІЄНТІВ
Для розрахунку заповніть, будь ласка, форму. Співробітник АСК «ОМЕГА» зателефонує Вам найближчим часом

Наші переваги

97000 клієнтів нам довіряють
16 регіональних центрів
27 років на ринку страхування
235 млн грн виплатили за останні 5 років
266 страхових агентів

Новини

Страхова компанія «ОМЕГА» оскаржує рішення НБУ про відкликання ліцензії

Акціонерна страхова компанія «ОМЕГА» (АСК «ОМЕГА») працює на ринку страхових послуг України з 1994 року. За майже 30 років сумлінної праці вона зарекомендувала себе як надійного страховика, сформувавши масштабну клієнтську

2023-04-28 10:06:37

Акція для абонентів «Київстар»

Завдяки партнерству страхової компанії «ОМЕГА» та оператора мобільного зв’язку «Київстар», абоненти послуги «Домашній Інтернет» від «Київстар» можуть отримати знижку 20% на поліс страхування житла. В цей непростий час особливо важливо

2022-12-25 14:27:17

З Новим Роком!

Шановні друзі, партнери і колеги! Від щирого серця вітаю вас з Новим 2023 роком та Різдвом Христовим! Нехай цей рік принесе мир до ваших осель та таку бажану всіми нами

2022-12-23 10:09:17

АСК «ОМЕГА» — 28 років!

Шановні колеги! Від усієї душі вітаю вас з Днем народження компанії! За 28 років плідної і сумлінної праці компанія досягла певних успіхів на мінливому страховому ринку України, та здобула повагу

2022-11-10 09:47:52

АСК «ОМЕГА» виплатила страхове відшкодування в розмірі 94 147,16 гривень за програмою страхування квартири «ОСЕЛЯ-ЕКСПРЕС»

В результаті затоплення квартири було завдано матеріальної шкоди нашому клієнту, оселя якого була застрахована за програмою експрес-страхування квартири «ОСЕЛЯ–ЕКСПРЕС». Внаслідок значного пошкодження конструктивних елементів, оздоблення та рухомого майна, клієнт зазнав

2022-06-23 12:01:30

АСК «ОМЕГА» працює у дистанційному режимі

У зв'яку з оголошенням військового стану, АСК «ОМЕГА» працює у дистанційному режимі. Просимо самостійно здійснювати фото фіксацію страхових випадків та направляти повідомлення, листи, заяви та фото на електронну адресу omega@omega.ua

2022-03-01 11:55:32

АСК «ОМЕГА» — Генеральний страховий партнер DYKA GONKA ЗИМА

12 лютого у надзвичайно атмосферному місці — Національному музеї народної архітектури та побуту України, що в Пирогові, — відбулася DYKA GONKA ЗИМА. А оскільки перегони були присвячені Дню закоханих, то

2022-02-22 11:47:57

З Новим Роком!

Шановні друзі, партнери і колеги! Прийміть щирі вітання з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим! Нехай цей рік стане стартовим майданчиком для нових зльотів, здобутків, відкриттів, перемог! Нехай у новому

2021-12-24 10:25:28

АСК «ОМЕГА» — 27 років!

10 листопада АСК «ОМЕГА» відзначає своє 27-річчя. За цей час компанія досягла значних успіхів та підтвердила статус надійної та розвиненої. Безперечною запорукою ефективної діяльності компанії були і залишаються високий професіоналізм,

2021-11-10 09:57:48

Блог

Європротокол: що це і як оформити

Яким би обережним і досвідченим не був водій, від форс-мажорних ситуацій на дорозі не застрахований ніхто: погані погодні умови, порушення ПДР іншими учасниками дорожнього руху і навіть погане самопочуття можуть

13.02.2023

Що таке франшиза у страхуванні. Плюси і мінуси

Чи не в кожному договорі страхування – автомобіля, нерухомого майна, медичному, для турів і т.д. – зустрічається поняття “франшиза”. Закономірно, що у клієнта виникає бажання дізнатися, що таке франшиза та

12.10.2022

Чи потрібна страховка для виїзду за кордон

Якою б не була причина поїздки- туризм, відвідування родичів, навчання чи робота- перед кожним, хто тимчасово залишає Україну, постає питання: чи потрібна страховка для виїзду за кордон. Що таке страхування

09.09.2022

Експрес страхування житла від АСК “ОМЕГА”: 5 хвилин часу – спокій на цілий рік

Природне бажання кожного власника нерухомості – зберегти своє майно в цілісності та збереженості за будь-яких обставин. Найкращим інструментом для цього є страхування будинку чи квартири. Що нам дає страхування майна

10.08.2022

Страхування авто у воєнний час: як бути

Введення воєнного стану в Україні поставило громадян та бізнес країни перед безліччю викликів – юридичних, матеріальних та етичних. Один із них: чи потрібне страхування авто у воєнний час? Фахівці наполягають:

11.07.2022

КАСКО або ОСЦПВ

Це питання часто ставлять автомобілісти, обираючи варіанти захисту транспортних засобів у непередбачених ситуаціях. Але не кожному зрозумілі відмінності між різними видами автострахування. У чому різниця між КАСКО та ОСЦПВ, що

28.02.2022