АСК «ОМЕГА» — Генеральний страховий партнер DYKA GONKA ЗИМА

14 лютого у Києві відбувся забіг DYKA GONKA ЗИМА, присвячений Дню закоханих. 278 сміливців взяли участь в гонці, щоб подолати різноманітні перешкоди, наприклад: вибігти на рампу висотою у 4,5 метри чи пройти рукохід за допомогою рук довжиною у 8 метри і це все в умовах тотальної зими!
АСК «ОМЕГА» виступила Генеральним страховим партнером заходу та забезпечила надійний страховий захист всім учасникам забігу на час проведення змагань.

Цього разу організатори обрали нову цікаву та дивовижну локацію – Національний музеї народної архітектури та побуту України. Таким чином, під час забігу завдяки експозиції музею учасники могли побачити всю Україну: від Полісся до Півдня.

На спортсменів чекали дистанції: Зухвала п’ятірка (5 км+, 20+ перешкод) та Дика миля (1,6 км+, 15+ перешкод). Особливістю цього івенту була можливість позмагатися у Парному забігу: учасники долали дистанцію удвох зі своїми коханими. А дехто з учасників скористався цим сповна: Влад Гресь на фініші зробив своїй дівчині пропозицію і вона сказала «так».

«Дике Кохання пройшло і ми дуже цьому раді. Найголовніше, що всі живі і здорові. Бачити учасників щасливих, декого промотивованих – це найприємніше. Дикі учасники, погода і локація створили неймовірний захід», – зазначив ідейний натхненник і розробник усіх перешкод DYKA GONKA Руслан Клименко.

Страхова компанія «ОМЕГА» оскаржує рішення НБУ про відкликання ліцензії

28.04.2023

Акція для абонентів «Київстар»

25.12.2022

З Новим Роком!

23.12.2022

АСК «ОМЕГА» — 28 років!

10.11.2022