АСК “ОМЕГА” отримала акредитацію в посольстві Республіки Польща

1 грудня 2020 року АСК “ОМЕГА” отримала акредитацію в посольстві Республіки Польща на оформлення національної візи.
Тепер оформити поліс медичного страхування для виїзду в Польщу (а також в інші країни Шенгенської зони та Євросоюзу), в тому числі і з метою працевлаштування, можна в будь-якому представництві нашої компанії.

Згідно постанови ЄС (рішення 2004/17/СЕ від 22 грудня 2003) поліс медичного страхування є одним з обов’язкових документів для оформлення візи. Медстраховка для шенгенської візи повинна оформлятися на термін, який відповідає періоду дії самої візи.
У разі відсутності страхового поліса при подачі документів, або невиконанні одного з нижчеперелічених умов, у видачі візи відмовлять. Поліс медичного страхування необхідно мати при собі під час проходження прикордонного контролю та пред’явити його на вимогу.

Поліс медичного страхування повинен відповідати наступним вимогам:
• Покривати всі витрати, пов’язані з репатріацією з медичних причин, наданням невідкладної медичної допомоги та термінової госпіталізації під час перебування на території країн Шенгенської зони та Євросоюзу.
• Діяти на території всіх країн Шенгенської зони та Євросоюзу.
• Мінімальна сума покриття повинна бути не менше 30 000 євро.
• Страховий поліс повинен бути оформлений тільки в акредитованих страхових компаніях України і повинен бути завірений оригіналом печатки і підписом страхового агента.

Поліс медичного страхування від АСК “ОМЕГА” повністю відповідає всім зазначеним вимогам, а також включає в себе покриття витрат, пов’язаних з лікуванням від COVID-19.

Страхова компанія «ОМЕГА» оскаржує рішення НБУ про відкликання ліцензії

28.04.2023

Акція для абонентів «Київстар»

25.12.2022

З Новим Роком!

23.12.2022

АСК «ОМЕГА» — 28 років!

10.11.2022