Семінар регіональних підрозділів Придніпровської дирекції

23 жовтня 2019 року в місті Горішні Плавні було проведено семінар з працівниками регіональних підрозділів Придніпровської дирекції. Окрім штатних співробітників, до семінару були залучені перспективні агенти з продажів полісів туристичного та інших видів страхування.
Під час семінару були розглянуті питання техніки та технології продажів страхових продуктів для підприємств малого та середнього бізнесу, а також обговорені питання програм медичного страхування, страхування майна та відповідальності піпприємств. Особлива увага була приділена збалансованості портфелю дирекції.
З урахуванням змін, які відбулись в законодавстві з продажу полісів ОСЦПВ, були проведені навчання та надані рекомендації по продажу полісів та комплексному захисту для власників автотранспорту.
Грунтовно були розглянуті питання проведення первинних переговорів з потенційними клієнтами, збереження клієнтської бази та впровадження нових видів страхових продуктів.
Також були розглянуті програми страхування для населення — міні-КАСКО, експрес-страхування квартири.
Під час семінару були дані відповіді на робочі питання та роз’яснені умови мотивації як штатних працівників, так і страхових агентів.
Учасники семінару висловили пропозиції щодо подальшого проведення навчальних заходів з метою підвищення кваліфікації працівників.

Страхова компанія «ОМЕГА» оскаржує рішення НБУ про відкликання ліцензії

28.04.2023

Акція для абонентів «Київстар»

25.12.2022

З Новим Роком!

23.12.2022

АСК «ОМЕГА» — 28 років!

10.11.2022